Erőt meríteni a szép, őszinte összefogásból

2019.09.23. 07:20

Orosz Georginának szerveztek jótékonysági estet vasárnap

Orosz Georginának szerveztek jótékonysági estet a Szárazréti Szabad Színházban.

Palocsai Jenő

Számtalan tánccsoport lépett fel a nemes cél, Gina gyógyulásának segítése érdekében Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

A fiatal táncoslány előtt fényes karrier állt, amit nemcsak tehetségének, hanem szorgalmának is köszönhetett. Már készen állt a nagy szerződés, de három nappal az aláírás előtt súlyos közlekedési baleset érte. A fiatal, örökmozgó táncos kerekes­székbe kényszerült.

Gina összebarátkozott egy hasonló problémákkal küzdő fiúval még a kórházban, aki hozzájuk költözött. Most egy panelház felsőbb emeletén élnek, a lány szüleivel, testvéreivel és nagymamájával, tehát előbb-utóbb költözniük kell.

Számtalan tánccsoport lépett fel a nemes cél, Gina gyógyulásának segítése érdekében
Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

Ebben és a lány gyógykezelésében volt nagy segítség a vasárnap esti jótékonysági gála, melynek a támogatott pár is nézője volt. Már az első, fiatalokból álló tánccsapat bemelegítette az adakozó közönség szívét és tapsolni kész tenyerét.

Az est műsorvezetője Váradi Eszter Sára és Keller János volt. Kis intermezzo után a Székesfehérvári Balettszínház műsora következett, majd egyik tánccsoport a másik után lépett fel, és a két műsorvezető is szórakoztatta a közönséget.

Miközben az est kiemelt sztárja, Vastag Csaba a Bátorság című dalt énekelte, a közönség felment a színpadra, ahol Gina 150 piros szívet kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában