14 csapat vett részt

2019.09.27. 17:28

Ongai Gábor Emléktorna és Sportnapot tartottak Pálhalmán a rendőrök

Elhunyt kollégára emlékeztek a rendőrök Pálhalmán.

police.hu

Fotók: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Dunaújvárosi Rendőrkapitánysága második alkalommal rendezte meg a 2018 tavaszán váratlanul elhunyt kolléga emlékére szervezett Ongai Gábor Emléktornát és Sportnapot 2019. szeptember 27-én, Pálhalmán.

Fotók: police.hu

A sportrendezvényt Suszter Tamás r. alezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kapitányságvezetője nyitotta meg, aki a megemlékezést követően sportszerű küzdésre buzdította a résztvevőket. Az emléktornán 14 csapat vett részt, akik 4 focipályán játszottak.

Fotók: police.hu

A labdarúgó tornán a rendőrkapitányságok és a főkapitányság csapatai mellett az Országos Mentőszolgálat Dunaújvárosi Mentőállomás, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, a Dunaújvárosi Járási Hivatal, továbbá Ongai Zoltán és barátai csapata is képviseltette magát.

Fotók: police.hu

A sportnapon – a labdarúgáson kívül – a szervezők a közönség számára egyéb sportolási és szórakozási lehetőséget biztosítottak, továbbá igény szerint általános egészségügyi állapotfelmérést is végeztek.

Fotók: police.hu

A második Ongai Gábor Emléktornán és Sportnapon végül a Székesfehérvári Rendőrkapitányság csapata nyerte, a második helyezett Ongai Zoltán és barátai egylet lett, a dobogó harmadig fokára pedig a Bicskei Rendőrkapitányság csapata állhatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában