erős autós és gyalogos forgalommal kell számolni

2019.09.04. 18:00

Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál és Országos Vadásznap lesz a pákozdi arborétumban

Nagyszabású programra készülnek szeptember 7-én a Pákozd-Sukorói Arborétumban, ezért a szervezők felhívják az autóval érkezők figyelmét, merre, hogyan érdemes érkezni a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválra és az Országos Vadásznapra.

S. Töttő Rita

Szeptember 7-én lesz a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál és az Országos Vadásznap a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadasparkban. Az esemény fővédnöke Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, Nagy István agrárminiszter, valamint Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója. Reggel 8 órakor térzenével kezd a Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar, majd pedig a vadászkürtök hívogatójával megkezdődnek a szakmai programok. Lesznek ünnepélyes köszöntők, kitüntetéseket adnak át, a délután folyamán pedig zenei előadások színesítik a napot. Számos kísérőprogram várható a nagyszabású eseményen a kutyás bemutatóktól kezdve a különböző vadászati módok szemléltetésén át az autóbemutatóig.

A szervezők felhívása szerint a látogatói bejárat az Arborétum és Vadaspark déli oldalán lett kialakítva, ami azt jelenti, hogy a rendezvényt autóval csak az Evezős úton lehet megközelíteni (EFOTT-hoz hasonlóan) , ami aztán Tóparti út néven megy tovább. A Tóparti út és a Fehér Holló utca kereszteződése mellett lesz kialakítva egy óriási parkoló a látogatók számára. Ezért szeptember 7-én, szombaton azon az útszakaszon nagyon erős autós és gyalogos forgalommal kell számolni. Az autósok figyelmét felhívják a szervezők arra, hogy a Velencei-tavat kerülő kerékpárút nyomvonalának egy része egybeesik ezzel az útszakasszal, ezért ott fokozott figyelemmel kell közlekednie mindenkinek a balesetek elkerülése érdekében.

 

Vezető képünk archív felvétel a tavalyi Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában