Fúvósok szólaltatták meg a dalokat

2019.09.23. 07:10

Fesztivál, ABBA-show volt a hétvége programja Martonvásáron

Igazi közösségi rendezvény lett a hétvégi fesztivál.

Bokros Judit

A színpadi műsorok sorát a Dynamic Dance Crew táncosainak fellépése nyitotta Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A két nap során a színpadi műsor mellett ötletes gyerekjátékok várták a kicsiket a gyerekligetben a Brunszvik-Beethoven Közösségi Ház és Könyvtár udvaránál. Esténként pedig koncertek voltak: Fenyő Miklós és a Csík Zenekar is eljött fellépni.

A színpadi műsorok sorát a Dynamic Dance Crew táncosainak fellépése nyitotta
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A szombati nap egyik attrakciója az ABBA-show volt, amelynek ötlete a Martonvásári Fúvószenekartól származik. Vezetőjük, Pfiffer Zsuzsanna elmondta: az együttes számai a mai napig népszerűek, ezért vállalkoztak az előadásukra. Egy pályázat révén beszerezték hát a Pápa Város Fúvószenekarának vezetője, Horváth Adrián által fúvósokra áthangszerelt ABBA-dalokat, s kilenc hónapi készülés után előadták a fesztiválon. A produkcióban a Martonvásári Fúvószenekaron kívül a Kismamák Kórusa, a Beethoven iskola gyerekkórusa, a helyi művészeti iskola zenészei és a Dynamic Dance Crew táncosai vettek részt. Így több mint 150 ember volt a színpadon.

Ugyancsak népes volt a vasárnapi szüreti felvonulás, amely szintén a helyiek összefogásával valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában