katasztrófavédelem

2019.09.07. 09:00

Éremeső a Fejér megyeieknek az országos versenyen

Arany-, ezüstés bronzérmekkel tértek haza a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a székesfehérvári hivatásos tűzoltóság versenyzői a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Nyíltirányzékú Légpuska Lövészversenyéről, Zalaegerszegről a napokban.

FMH

Aszakember úgyvéli, megeshet, hogy frusztráció, bosszúállás lehet a légpuskás motivációja

Forrás: Shutterstock

A lövészek a versenyen két lőlapra tíz-tíz lövést adtak le – tájékoztatott Szabó-Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő. A női mezőny csapatversenyében 1. helyen végzett a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata, egyéni kategóriában bronzérmet szerzett Truckeszitz Anita tűzoltó százados, az igazgatóság humánszolgálatának munkatársa. A férfiaknál egyéni kategóriában a dobogó legfelső fokára Geiger Zoltán tűzoltó alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei tűzoltósági főfelügyelője állhatott, második lett Sajtós László tűzoltó főtörzsőrmester, a székesfehérvári hivatásos tűzoltóparancsnokság szerparancsnoka. A csapatversenyben bronzérmet szereztek a Fejér megyeiek.

Vezető képünk illusztráció: shutterstock!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában