a ma legnépszerűbb előadókon át a retró buliig

2019.07.09. 12:37

Nyolcadszor rendezték meg a Cukorfalat fesztivált Szabadegyházán

A hétvégén immár nyolcadik alkalommal rendezte meg az önkormányzat a Cukorfalat fesztivált, ismert előadókkal és minden ízlést kielégítő programokkal.

Sági Zoltán

A gyermekprogramoktól – játszóház, arcfestés, henna, Andi bohóc – a ma legnépszerűbb előadókon át a retró buliig a kínálatban szinte minden szerepelt. A Vörösmarty Rádió helyszíni látványstúdiójából követte végig élőben a kétnapos rendezvényt. Fellépett Kocsis Tibor, Rácz Gergő, az Abba Sisters és az MDC együttes, illetve a kuriózumnak számító Talamba ütőegyüttes és a Boka Boogie Band, de volt cheer­leading bemutató is. A helyi csoportok közül a B-Cool ­Dance Team, az Álomtánc Hajnival és Vidó Judit balettcsoportja lépett színpadra.

A legnagyobb érdeklődés az esti produkciókat övezte. Pénteken Zoltán Erika, szombaton a Kowalsky meg a Vega lépett színpadra. Ez utóbbi csapat fellépése izgalmasra sikeredett, hiszen az utóbbi napok koncertjeit Kowa vesegörcsökkel csinálta végig, ennek ellenére a szombati is fergetegesre sikerült. A rendezvényre körülbelül kétezren látogattak el. A koncertek után Sántha Robi és barátai szórakoztatták a szabadegyháziakat hajnalig. A rendezvény lebonyolításában számos önkéntes segítő és szervező vett részt önzetlenül.

 

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában