érinti a helyijáratokat is

2019.07.27. 15:15

Félpályás lezárás hétfőtől a Fiskális úton

Hétfő reggel megkezdődik a Fiskális út felújítása. Az útfenntartási munkákhoz kapcsolódóan egyirányúsításra kerül a Fiskális út Nyitrai út – Pozsonyi út közötti szakasza a Pozsonyi út irányába. A forgalomkorlátozás érinti több helyijáratos autóbusz közlekedését is.

Feol.hu

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A korlátozások július 29-én, hétfő reggel 8 órától lépnek életbe. Egyirányúsítják a Fiskális út Nyitrai út – Pozsonyi út közötti szakaszát a Pozsonyi út irányába.

Az ideiglenes forgalmi rend miatt hétfő reggel 8 órától menetrend szerinti autóbuszjáratok közlekedését nem tudják biztosítani, így az alábbi változások várhatók:

A külső végállomás (Nyitrai u., Zobori u.) irányába közlekedő „25”-ösjelzésű autóbuszjáratok a Pozsonyi út – Zobori út terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradó megállóhelyek:

- Késmárki u.

- Bártfai u.

- Dunaszerdahelyi u.

- Érsekújvári u.

A belső végállomás irányába a járatok az eredeti útvonalon közlekednek.

A belső végállomás (Jancsár u., illetve Vasútállomás) irányába közlekedő „23”, „23E”, „31”, valamint „31E” jelzésű autóbuszjáratok Pozsonyi út – Zobori út – Nyitrai u. terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradó megállóhelyek:

- Késmárki u.

- Bártfai u.

A külső végállomások irányába a járatok az eredeti útvonalon közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában