Látványos fejlesztés

2019.06.09. 07:22

Új helyre költözött a fogászati rendelő Perkátán

A közelmúltban új helyére költözött a perkátai fogászati rendelő, s megkezdték a betegek fogadását is az ízléses, az előírásoknak megfelelő, új környezetben.

Horváth Dóra

Fotó: Horváth Dóri

A perkata.hu információi szerint az egy Európai Uniós pályázati forrásból megépített épület kétszer nagyobb, mint az előző rendelő, esztétikailag szép, világos hely, ahol megfelelő körülmények között fogadhatják a fogászatra érkező pácienseket.

A település fogorvosa, Dr. Török Katalin 2011 óta fogadja a betegeket Perkátán. Az ő elmondása alapján az épület tervezése során fontos szempont volt, hogy az egészségügy egy helyre szerveződjön Perkátán, így a fogorvosi rendelő is az orvosihoz, valamint a Védőnői Szolgálathoz kerüljön közel.

– Szép, új, kulturált, világos épület. Igyekszünk mindent a lehető legmegfelelőbb módon kialakítani benne – nyilatkozott Dr. Török Katalin. Hozzá tette még, hogy a rendelési idő nem változik, és a szabadságolások továbbra is feltüntetésre kerülnek a település hivatalos oldalán.

Fotó: Horváth Dóri

A rendelő tovább fejlesztéséhez kapcsolódóan Perkáta Nagyközség Önkormányzata újabb pályázatot nyújtott be, mely során egy fogászati egység készülék beszerzését kezdeményezik a rendelő számára, hogy még komfortosabb és megfelelőbb legyen az épület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában