szavazás

2019.06.03. 11:02

Olvasóink szerint nincs elég kuka, és az emberek is szemetelnek

Mindenki termel szemetet, még az is, aki nem akar utána fizetni. A Fejér megyei szeméthelyzetről kérdeztük Olvasóinkat.

Feol.hu

Legutóbbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a megyei hulladékgyűjtők helyzetével. Egyre több szemetet termelünk, ami környezetünkön is meglátszik sajnos – sokan azt a szemetet, ami már a kukába nem fér, kihajítják az erdőbe, út szélére, vagy elégetik. Egyik megoldás sem jó, ezért egyre többet kell ezzel foglalkozni. Tudatosan vásárolni, nem szennyezni a környezetet és egy kicsit igényesnek is kell lenni. Olvasóinkat megkérdeztük, Önök szerint elegendő mennyiségű szemetes található Fejér megye településein?

Olvasóink csupán 1%-a szerint van elég kuka a megyében. 14%-uk gondolja úgy, hogy még elférne néhány, de kevésnek nem mondható a számuk.

A következő csoport az összes szavazatok 41%-át kapta, eszerint hiába van elég szemetes megyeszerte, ha az emberek nem fáradnak el a kukáig, hanem eldobálják a szemetet. A legtöbb szavazatot kapott opció szerint nincs elég kuka a megyében, és ez a közterületek tisztaságán is meglátszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában