Udvaravató, ünneplés

2019.06.27. 07:20

Finom falatok és jó hangulat Öreghegyen

Két nyugdíjasklub tagjai avatták föl az Öreghegyi Közösségi Ház megújult kerthelyiségét.

Bokros Judit

Kétféle hús is készült, amelyek mellé savanyúság, kenyér kerülhetett a tányérokra Fotó: Fehér Gábor

A forró szerda délutánban sültek a húsok az Öreghegyi Közösségi Ház kemencéjében, hogy elkészülhessenek a finom falatok a közös ünneplésre. Az Öreghegyi Nyugdíjas Klub vezetője, Kiss Lászlóné elmondta: a félévzárás, s a megújult udvar avatása adta az apropót. A Nosztalgia Nyugdíjas Klubbal (vezetője Sebestyén Lászlóné) úgy gondolták, hogy a délutáni összejövetel jó alkalom az új kerti bútorok fölavatására is.

Kétféle hús is készült, amelyek mellé savanyúság, kenyér kerülhetett a tányérokra Fotó: Fehér Gábor

A kemencében tarját és csirkecombokat sütöttek, amelyeket kenyérrel és savanyúsággal tálaltak, hűsítő italok kíséretében. Szokás szerint köszöntötték az elmúlt negyedév ünnepeltjeit, s külön öröm, hogy ezúttal két tagjuk 85. születésnapját is együtt tudták megülni. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Östör Annamária, Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselő, valamint Deák Lajosné tanácsnok. Elhangzott az is, hogy a kerthelyiség a későbbiekben egyéb társasági események helyszíne is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában