A bakik kitartásra és gyakorlásra buzdítanak, ezek pedig a siker zálogai

2019.06.10. 07:12

Fehérvári diákok és tanáraik sikereit ismerték el

A Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakképző Iskolában tartotta oklevélátadó ünnepségét a fehérvári Szakképzési Centrum pénteken, ahol az idei tanévben országos szakmai versenyeken kiemelkedő helyezést elért tanulókat és tanáraikat köszöntötték.

Borsányi Bea

A sikeres diákokat és felkészítő tanáraikat köszöntötték Fotó: Fehér Gábor

Először a mikrofon nem akart megszólalni, aztán a táncosok műsorához indított rossz zenét a technikus, végül a trombitából is csak nehezen hívta elő a dallamot az előadó ifjú – mondhatjuk baki baki hátán. Így kezdődött az ünnepség az iskola aulájában, ahová a hely szűkössége miatt nem tudtak mindenkit meghívni a másodszor megszervezett ünnepségre.

A sikeres diákokat és felkészítő tanáraikat köszöntötték Fotó: Fehér Gábor

De ahogy azt köszöntő­szavaiban Kulcsár Szilvia, a centrum főigazgatója frappánsan megjegyezte, ha nem lennének az életben bakik, minden olyan egyszerű lenne. Ám a hibákban éppen az a szép, hogy lehet belőlük tanulni, ugyanakkor kitartásra és gyakorlásra buzdítanak. Ezek pedig a siker zálogai. Az oklevél­átadó célja, hogy a szakképzési centrum iskoláiban elért sikereknek mindenki együtt örülhessen, hiszen – ahogy a főigazgató fogalmazott – ezek az intézmények egy nagy családot alkotnak. Az eseményen adták át a pedagógus napi elismeréseket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában