szappanöntés, hüllők és sport

2019.05.25. 07:15

Ugrás Alexandrával Enyingen

„Széles terpesz, és fönt a kar! Fönt a kar, fönt a kar!” Ritmusra sokáig. Megadták a módját a gyereknapnak a Batthyány-suliban.

Majer Tamás

A sportolóval együtt eltöltött edzés inspirálhatta a gyerekeket Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A pénteki nap reggelén a Wertheim család cirkuszi bemutatóján hüllőket is megleshettek a diákok, akik ezután a fitnesz Európa- és -világbajnok Béres Alexandrával tornázhattak közösen. Az ismert sportemberrel együtt eltöltött edzés minden bizonnyal inspirálta a gyerekeket.

Olasz Judit tanítónő, az iskola alapítványának kuratóriumi elnöke – akivel Béres Alexandra mikrofonba mondott vezényszavai közepette váltottunk szót – lapunknak elmondta, hogy több, a tanárok, a diákok és a szülők számára közös programmal is készültek, a kidobóbajnokság, a csocsó, a salátakészítés is mind ilyenek voltak.

A sportolóval együtt eltöltött edzés inspirálhatta a gyerekeket
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A kézműves-foglalkozások közé ezúttal a szappanöntés fért. A fehérvári Red Rock Falmászó Klub rekeszmászást szervezett az ifjaknak. Turgyán Renáta egyéni dietetikusi tanácsokat adott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában