a kórház gyermekosztályának gyűjtöttek

2019.05.13. 07:25

„Nagyok a kicsikért” fesztivált tartottak a Halesz parkban

Sub Bass Monsterrel, kötélhúzással, fittember versennyel fűszerezve zajlott az idei, immáron negyedik alkalommal megrendezett „Nagyok a kicsikért” fesztivál szombaton a Halesz parkban. Ezúttal a kórház gyermekosztályának gyűjtöttek.

S. Töttő Rita

Molnár Attila és Vass István, fehérvári „erőemberek” ötlete nyomán valósulhatott meg négy évvel ezelőtt az első „Nagyok a kicsikért” fesztivál, akikhez később csatlakozott Stephan Mounier is. Ők így hárman azóta egyre színesebb és nagyobb fesztivált szerveznek minden évben a Halesz parkban, amely azonban – ahogy a neve is mutatja – sosem volt öncélú.

A nagyok ismét fesztiváloztak a kicsikért – többek közt kötélhúzás
is szerepelt a programban
Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

 

- Első alkalommal a gyermeksebészeti osztálynak, másodszor a mentősöknek, harmadszor a fül- orr-gégészetnek, most pedig a gyermekosztálynak gyűjtünk – árulta el Molnár Attila, miután levezényelte a kötélhúzó versenyszámot, amelyen épp a gyermekosztály és az erőemberek egyik csapata viaskodott egymással. – Nagyon jó érzés, hogy egyre többen támogatnak minket, cégek, magánszemélyek egyaránt – mesél az összefogás erejéről a szervező, hozzátéve, hogy minden fellépő ingyen vállalta a műsort, Sub Bass Monstert kivéve – aki azon túl, hogy eljött és a nevét adta az eseményhez, bizony elkérte a fellépési díjat. No de nem véletlenül: azonnal vissza is adta a szervezőknek a támogatandó cél érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában