balesetveszély

2019.05.15. 14:04

Lezárták a Művészetek Háza főbejáratát

Balesetveszély miatt egyelőre lezárták a Fejér Megyei Művelődési Központ-Művészetek Háza Dózsa György úthoz közeli főbejáratát, így az épületbe hátulról lehet bejutni.

Bokros Judit

A lezárt bejárat Fotó: Nagy Norbert

Egy közlemény kapcsán tudtuk meg, hogy a buszmegállóhoz közeli bejárat balesetveszélyes, ezért az intézmény vezetője, Juhász Zsófia jobbnak látta lezáratni. Lapunknak elmondta: a szél több palát fújt le a tetőről, s lehet, hogy a viharos időjárás miatt ez megismétlődik. Mivel a bejárat és a buszmegálló közötti részen többen szoktak várakozni, illetve sokan onnan mennek be az épületbe, szeretnék elkerülni, hogy valaki megsérüljön. Jelenleg a ház hátsó, III. Béla király tér felőli részén található bejárat felől lehet bejutni, például a Barátság moziba is.

A lezárt bejárat Fotó: Nagy Norbert

Az intézmény fenntartója a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság, amelynek Fejér megyei kirendeltsége felé jelezték a problémát – tette hozzá Juhász Zsófia. Úgy tudjuk, az illetékesek már elkezdték az intézkedést az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában