Május 13.-tól - 26.-ig

2019.05.13. 09:40

Keleti Pályaudvar felújítás – a fehérvári utazókat is érinti!

Karbantartás miatt május 13.-tól 26.-ig zárva tart a Keleti pályaudvar, emiatt számos vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul – írja közleményében a MÁV Inform.

feol.hu

Budapest, 2017. június 12. A 17. FINA világbajnokság arculati elemeivel felmatricázott mozdony a Keleti pályaudvaron 2017. június 12-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

A Nyugati és a Déli pályaudvar, valamint a peremkerületi állomások maximális kapacitását felhasználva a vonatok érkezésére és indítására, a vasúttársaság számtalan csatlakozási és utasigényt kielégítő menetrendet alkotott, összehangolva azt a Kelenföld–Pusztaszabolcs és a Rákos–Hatvan vasútvonal felújításának idejére bevezetett közlekedési renddel. A karbantartás részeként sor kerül a vágányok javítására és váltócserékre, valamint a teljes csarnok egységesen aszfaltozva lesz.

Fehérvári utazók figyelem!

A változás érinti a Tapolca–Székesfehérvár–Budapest vonalat is a következők szerint: a Tapolca–Székesfehérvár–Budapest vonalon a Tapolcáról 15:50-kor induló 19713-as számú vonat Budapest-Déli helyett Kelenföldig közlekedik.

A sorban állás elkerülése miatt a MÁV azt tanácsolja mindenkinek, hogy menetjegyüket váltsák meg elővételben vagy online.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában