kétnapos rendezvény

2019.04.07. 07:25

Szántóföldi napok és gépshow lesz Mezőfalván

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közreműködésével – idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását. A III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow május 23–24-én várja az agrárszakembereket Mezőfalván. Az eseményre ingyenes a belépés.

FMH

Forrás: shutterstock

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által életre hívott, első ízben tavalyelőtt megrendezett NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow bemutató és kiállítás az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye volt. A 130-nál több kiállítóra az esemény két napja alatt több mint 15 ezer látogató volt kíváncsi.

A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata megtekinthető. A mozgó gépbemutatón működés közben figyelhetik meg a látogatók a szántóföldi munkákat ellátó legmodernebb eszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat. Emellett a rendezvény középpontjába az évszaknak megfelelő fajtabemutatók, mikroparcellás és demóparcellás növénytermesztési bemutatók, valamint egyebek közt a gazdálkodás különböző területeit ismertető előadások kerülnek.

A május 23–24-i rendezvény mindkét napján bemutatkoznak majd a legújabb nemesítési és kutatási eredmények a gyakorlatban, nagy és biztonságos termést ígérő fajták, hibridek. Mindemellett a munkaeszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat hétköznapi, szántóföldi körülmények között, akcióban lehet megtekinteni, akár ki is próbálni.

Vezető képünk illusztráció, shutterstock!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában