megosztott az időpont

2019.04.07. 07:45

Itt az óvodai beíratás! – Fehérváron két napon át fogadják a szülőket

Az idén augusztus 31-ig harmadik életévüket betöltő gyerekeknek legalább napi négy órában kötelező óvodai nevelésben részt venniük szeptembertől.

FMH

A szekesfehervar.hu városportál információi szerint a 2019-es óvodai beiratkozásokra április 24-én, szerdán és 25-én, csütörtökön 8–18 óra között kerül sor.

Az alábbi óvodákban megosztott a beiratkozás időpontja a székhely és a tagóvoda között, erre érdemes odafigyelni.

Az Árpád Úti Óvoda székhelyén (Árpád u. 5.) április 24-én, a Vízivárosi Tagóvodájában (Sarló u. 11/e.) április 25-én lesz a beiratkozás. A Felsővárosi Óvoda székhelyén (Havranek J. u. 2.) április 24-én, az Ybl Miklós Lakótelepi Tagóvodában (Ybl Miklós ltp. 1.) április 25-én várják a szülőket. A Hosszúsétatéri Óvoda székhelyén (Hosszúsétatér 42.) április 24-én, a Tóvárosi Tagóvodában (Tóvárosi ln. 70.) április 25-én tartják a beiratkozást. A Ligetsori Óvoda székhelye (Ligetsor 49. B ép.) április 24-én, a Palotavárosi Tag­óvoda (Kelemen Béla u. 30/b.) április 25-én fogad.

Április 24-én és 25-én lesz idén Fehérváron a beíratás
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap / Archív

A Napsugár Óvoda székhelyén (Salétrom u. 8) április 24-én, a Nefelejcs Tagóvodában április 25-én lehet beiratkozni.

A Tolnai Utcai Óvoda székhelyén (Tolnai utca 1.) április 24-én a székhelyre és telephelyre történő beiratkozást szerveznek, a Sziget Utcai Tag­óvodában (Sziget utca 6.) április 25-e a dátum.

A Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda (Várkörút 14–16.) esetében a székhelyre, a telephelyre és a Tulipános Tag­óvodába történő beiratkozásra április 24–25. napján a székhelyen, a Várkörút 14–16. szám alatt kerül sor.

A Rákóczi Utcai Óvoda esetében a székhelyre és a Mancz János Tagóvodába történő beiratkozásra április 24–25-én a székhelyen, a Rákóczi utca 30. szám alatt kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában