kézisek és kosarasok

2019.03.07. 07:20

Sportolói adományt vehetett át a fehérvári kórház alapítványa

A sportbál tombolabevételéből származó közel 200 ezer forint támogatást adtak át szerdán a kórház Betegápolásért Alapítványának.

S. Töttő Rita

Sajni Zóra Anna ünnepélyesen átadta az adományt Szabó-Bakos Zoltánné ápolási igazgatónak

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az Alba Fehérvár KC női felnőtt kézilabdacsapata és az Alba Fehérvár férfi felnőtt kosárlabdacsapata közös kezdeményezéseként valósult meg az első Alba sporttárs névre keresztelt bál, ahol a tombolából befolyt összeget a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Betegápolásért Alapítványának ajánlották fel. A csapatok, támogatók nevében Sajni Zóra Anna szerdán adta át a közel 200 ezer forintos adományt Szabó-Bakos Zoltánné ápolási igazgatónak, az alapítvány elnökének.

Sajni Zóra Anna ünnepélyesen átadta az adományt Szabó-Bakos
Zoltánné ápolási igazgatónak
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

 

A közhasznú alapítvány 1992-ben jött létre a kórházban, s többes célt szolgál: a támogatásokat a betegek ápolási szükségleteinek fejlesztésére szolgáló eszközbeszerzésre, illetve az egészségügyi szakdolgozók képzésére és a szervezeti kultúrában való részvételére fordítják. A most kapott összegből betegkiültető székeket és a betegek mozgatását segítő eszközt vásárolnak a kardiológiai osztály általános belgyógyászati részlegére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában