hiteles fotográfus

2019.03.16. 07:02

Kiss László érdemelte ki munkájával a sajtódíjat

Kiss László fotográfus kapta idén a város sajtódíját, a Penna Regia-díjat, amely azoknak az újságíróknak adományozható, akik Fehérvár életének tárgyszerű bemutatásával elősegítik városunk ismertségét, elismertségét.

Borsányi Bea

A sajtószabadság kérdése mindig nagy kérdés és mindig is a viták kereszttüzében állt – fogalmazott köszöntőjében Cser-Palkovics András polgármester csütörtökön a színház kávézójában tartott ünnepségen, amelyen megjelentek a helyi média képviselői.

Kiss László ismert arca Fehérvárnak, évtizedek óta kamerájával örökíti meg a város eseményeit, közszereplőit Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Hozzátette: a 21. században, amikor a közösségi oldalaknak köszönhetően bárki lehet tudósító vagy fotóriporter, a médiamunkásoknak még nagyobb a felelőssége abban, hogy hiteles információk jussanak el az emberekhez. Kiss László sokat tett azért, hogy a Fehérvárról bemutatott képi világ hiteles legyen.

Egyúttal érzékelteti, hogy a város szép, bár nem problémáktól és nehézségektől mentes, de mégiscsak a közös otthonunk, amire büszkék lehetünk – méltatta a díjazottat a polgármester, aki nem mulasztotta el azt sem megemlíteni, hogy Laci mindig őszintén elmondja, mit gondol városunkról és annak történéseiről, de ezt mindig több évtizedes lokálpatriotizmusának a szellemében teszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában