hatékony döntéshozás

2019.03.29. 07:25

Karrierorientációs program indul a pályaválasztás előtt állóknak

Karrierorientációs programot indított az Amerikai Kereskedelmi Kamara, hogy segítse a pályaválasztás előtt álló középiskolások hatékony döntéshozását Fehérváron is.

FMH

A rendezvényen számos, Székesfehérváron is telephellyel rendelkező multinacionális cég képviselője is részt vett

Fotó: ÖKK

A rendezvényen, amelyen Fehérvár polgármestere is részt vett, Lippai-Nagy Irisz, az Amerikai Kereskedelmi Kamara ügyvezető igazgatója elmondta, a harminc éve működő nonprofit szervezet az ország versenyképességének a javításán dolgozik: fókuszban az általános befektetői környezettel, a digitalizációval és innovációval, valamint a versenyképes munkaerővel és az oktatással – adta hírül az önkormányzati kommunikációs központ.

A rendezvényen számos, Székesfehérváron is telephellyel rendelkező multinacionális cég képviselője is részt vett
Fotó: ÖKK

A program során az AmCham tagvállalatok önkéntesei, azaz a karriernagykövetek ellátogatnak az iskolákba, és személyesen szólítják meg a diákokat, motiválnak, inspirálnak. A roadshow részeként ötnapos pályaorientációs kampányt indítanak Székesfehérváron amelynek során szeretnének minél több diákot elérni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában