Tanárok, diákok közös jelmezes szórakozása

2019.03.08. 07:15

Híres eseménnyé nőtte ki magát az iskolai farsang Nagykarácsonyban

A tanárok is jelmezekbe öltöztek erre a jeles alkalomra – és milyen jól tették! Tovább erősödött a kapcsolatuk az erre a vagány tettre roppant büszke tanítványaikkal. Jókedvűen telt a délutánja minden megjelentnek a nagykarácsonyi Vörösmarty Mihály Általános Iskola farsangján.

BT

A hercegnő, a bálkirálynő, a bálkirály és a herceg: Horváth Noémi, Kovács Zsófia, Oláh Ricsi és Veres Zsombor

Fotó: BT

Orbán Istvánnét, az iskola vezetőjét és a hatodikosok osztályfőnökét gyakorlatilag csak kizárásos alapon lehetett beazonosítani a nem hétköznapi jelmeze miatt. – Amióta itt dolgozom, minden farsangi rendezvényünkre beöltözök. Egyszer felismerhetően, máskor fejtörést okozva. A gyerekek nagyon örülnek ennek a szerepvállalásomnak! A nimbuszom nem romlik, hanem inkább erősödik tőle. Imádják a helyzetet, és szívesen fényképezkednek velem. A hasonló események sikere az alapos előkészítésben rejlik. A nem színpadi tevékenységet Raffai Anett, az általános iskolai szülői szervezetének elnöke koordinálta.

A hercegnő, a bálkirálynő, a bálkirály és a herceg: Horváth Noémi,
Kovács Zsófia, Oláh Ricsi és Veres Zsombor
Fotó: BT

 

– A mi szervezetünk dolga a vendéglátás előkészítése és a lebonyolítás volt. Az enni- , innivalók és a tombolanyeremények egy részét is mi szereztük be. Ugyanígy a jelmezek meglelésében is segítettünk. Legalább tíz-tizenöt szülő szorgos munkája kellett a sikerhez. A belépődíjból, a tombolából és a büféből származó bevételt a gyermekek javára fogjuk fordítani. Ez egy kedves program a számunkra, ezért örömmel végezzük ezt az önkéntes munkát. Müllerné Hegedűs Szabina az iskola tanítója a program tengelyében állt mint műsorvezető. – Igyekeztem komolyan venni ezt a feladatot, alaposan felkészültem rá. Ez volt az első alkalom, hogy kipróbáltam magamat házigazdaként, de nagyon jól éreztem magam benne. Ez nagy lépés volt nekem, mert nem vagyok az a nagyon szereplős típus. Azt láttam rajtuk, hogy ők is jól érezték magukat. Nem unták meg, és akik műsorral készültek, nagyon izgatottak voltak. A jelmezeseknek az egy külön feladat és kihívás volt, hogy abban léptek a színpadra, és ugyanakkor be is mutatták magukat. Mindennel együtt ez egy hatalmas, nagy buli volt nekik, és mindenki számára jó hangulatban telt el a délután.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában