Közösen tréningeznek

2019.02.12. 07:35

Országosan is egyedülálló vetélkedő a Szóval győzni

Gőz­erővel készülnek a Szóval győzni vetélkedő döntősei a március 8-ai megmérettetésre, amely nyilvános lesz, és a Hiemer-ház báltermében tartják

B. Kiss László

Kozáry Ferenc tartotta a hétfői foglalkozást

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Egyedülálló bajnokságot hívott életre a fehérvári Prosperis Alba Kutatóközpont a Fehérvári Programszervező Kft. segítségével, melynek célja, hogy javuljon a középiskolások verbális kommunikációs képessége.

Az előválogató után mintegy tucatnyian jutottak be a döntőbe, nekik több alkalomból álló tréninget tartanak a mentorok, Bakonyi István irodalomtörténész, Ignácz Adrienn pszichológus, Kozáry Ferenc színész, valamint Azurák Csaba televíziós műsorvezető.

Kozáry Ferenc tartotta a hétfői foglalkozást
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Hétfő délután már harmadik alkalommal találkoztak a döntősök, a foglalkozást ezúttal Kozáry Ferenc tartotta. Mit fognak csinálni a találkozás alkalmával? – kérdeztük a színművészt. „Azokról a színészi eszközökről beszélünk, amelyek a hallgatóság meg- győzését szolgálják” – hangzott a válasz. A Hiemer-házban tartott „mentornap” előtt a fiatalok egy másik teremben gyülekeztek, pogácsával megrakott tányérok társaságában. Köztük egy olvasóink számára is ismerős személyt, lapunk tópartis külső munkatársát, Sándor Tamarát is felfedeztünk.

Milyen volt az első két tréning? – tudakoltuk tőlük. „Nagyon jó!” – jött az egyhangú felelet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában