ne feledjék!

2019.02.14. 07:45

Ön már felragasztotta a kukára a matricát?

Ahogy arra korábban is felhívtuk a figyelmüket, a Depónia Kft. február 1-től nem üríti ki azokat a kukákat, amelyekre nem ragasztották fel a 2019-es évre megváltott szolgáltatást igazoló matricát. Ez alól csak a Velencei-tó térsége kivétel, ahol alvállalkozó dolgozik.

Borsányi Bea

Ahogy arról Polónyi Dóra, a cég PR vezetője lapunkat tájékoztatta, az év második hónapjában Székesfehérváron – ahol idén vezették be a matricás rendszert – a lakosok mintegy 20, a Depónia illetékességi területére eső negyvennégy Fejér megyei településen pedig 25 százaléka nem ragasztotta még fel a 2019-es matricát. Akik ezt nem tették meg, annak a hulladékgyűjtő edényét már a múlt héten és a héten sem ürítették ki és kukájára figyelemfelhívás is került.

Nos, a hiányt még lehet pótolni. A Depónia már tavaly év végén kiküldte minden ügyfelének a szolgáltatás igénybevételét igazoló, valamint a díjmentes zöldhulladék elszállítására jogosító matricákat. Előbbin nemcsak a 2019-es év olvasható, de a szolgáltatást igénybe vevő ügyfél hulladékgyűjtő edényének űrtartalma is.

Amennyiben nem találják a matricát, esetleg hibás az azon megjelölt kuka nagysága, mert időközben nagyobb, vagy kisebb űrtartalmú edényre váltottak, vagy felragasztották ugyan a matricát, de az mégis eltűnt, leesett a hulladékgyűjtő edényről, az [email protected] e-mail-címen, vagy telefonon és személyesen is jelezhetik a szolgáltatónál, akik pótolják a hiányt.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában