Meglátni – és megörökíteni!

2019.02.03. 19:00

Készíts egy frankó szelfit az elektromos Ikarussal és nyerj!

Az elektromos Ikarus busz – nevén nevezve: CityPioneer – egy példánya már decemberben Székesfehérváron állomásozott. Most játékosan, a forgalomban is megismerhetik a járművet a közlekedők!

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: fmh_foto

Tizenkét méter hosszú, az időjárástól és a terepviszonyoktól függően pedig akár 200–260 kilométer megtételére alkalmas. A gyöngyfehér színű elektromos Ikarus leírása ez, melyet hétfőn reggel 8 órától a városi forgalomban is szemrevételezhetnek a közlekedők. Az öröm még nem lehet teljes, hiszen a járókelők, utazók valóban csak szemlélhetik a járművet: az ugyanis a tesztkörök során nem szállíthat utasokat. Hiába áll majd egy-egy helyi járatos buszmegállóban.

Így arra kérjük olvasóinkat, ha a hétfői nap folyamán szembetalálkoznak a városban az Ikarus CityPioneer tesztjáratával, készítsenek vele egy szelfit, s a fotót küldjék el a [email protected] címre! Azon kívül, hogy a büszke képkészítők lesznek az elsők, akik forgalomban láthatták az elektromos Ikarust, a beküldők fotóikat mindannyian viszontláthatják a feol.hu felületén, a legjobb felvétel készítőjének jutalma pedig egy makett faros busz lesz a Fejér Megyei Hírlap jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában