Studium Generale

2019.02.12. 07:02

Ingyenes próbaérettségi lesz a Corvinus székesfehérvári campusán

A Studium Generale – a Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítő műhelye – jóvoltából, a 2019-es Országos Nyílt Próbaérettségi Nap keretén belül idén a diákoknak az egyetem székesfehérvári campusán is lehetőségük nyílik kipróbálni magukat, mégpedig február 16-án.

FMH

Sok középiskolás diák veszélynek és szörnyűségnek éli meg a rá váró és nehezedő feladatot

Forrás: Pixabay

A próbaérettségi kitöltésével a középiskolások objektív képet kaphatnak arról, hogy milyen tudásszinttel rendelkeznek jelenleg, és esetleges hiányosságaik kijavítására még közel három hónap áll rendelkezésükre az érettségi megírása előtt. A remek tapasztalatszerzési lehetőség alkalmával a matematika, a történelem és a közgazdaságtan közép- és emelt szintű feladatsoraiból kettőt is kitölthetnek a nebulók.

A kitöltött feladatsorokat a Studium Generale diákszervezet tagjai kijavítják, és igény szerint konzultációs nap keretében megválaszolják a felmerülő kérdéseket. Ahogy az előkészítő tanfolyam, a Próbaérettségi Nap is teljesen ingyenes minden résztvevő számára, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában