szavazásösszesítő

2019.02.18. 11:00

Akadt már olvasóinknak birtokvédelmi problémája szomszédjukkal

Megyénkben egyre sűrűbbek a birtokvédelmi gondok, gyakori az állattartással, esővíz-elvezetéssel kapcsolatos vita és a folyamatos hangoskodás.

feol.hu

A szomszédok könnyen hajba kapnak komolyabb és kisebb ügyek kapcsán is, a birtokvédelem kérése azonban sok esetben nem oldja meg a helyzetet, sokszor viszont még inkább elmérgesíti a szomszédok közti viszonyt

Fotó: Shutterstock

Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon Önnek volt-e már birtokvédelmi problémája szomszédjával?

 

41%-ban érkezett szavazat arra a válaszra, miszerint igen, volt már rá példa, hogy birtokvédelmi problémája akadt olvasóinknak a szomszédjával.

Közvetlen utána, nem sokkal lemaradva 38 százalékban voksolták meg olvasóink, hogy nem akadt problémájuk a szomszédjukka, mindig és mindent megtudtak beszélni.

Csekély számban, összesen 21%-ban érkezett szavazat arra a válaszra, hogy nehezen jönnek ki olvasóink a szomszédjukkal, ennek ellenére nem fajult birtokvédelmi problémáig a viszonyuk.

 

A birtokvédelemmel kapcsolatban mindenkinek a szomszédokkal folytatott apróbb vagy nagyobb viták, illetve a kifejezett acsarkodás jut eszébe, pedig sajnos van ezeknél nagyobb baj is. Ide kattintva elolvashatja a témában készült cikkünket!

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában