foglalkozások

2019.01.15. 09:00

Suliváró programok a leendő elsősöknek Fehérváron

Januárban és februárban több székesfehérvári általános iskolában folytatódnak a leendő elsősöknek szóló suliváró programok.

FMH

Január 16-án, szerdán az István Király Általános Iskolában digitális foglalkozást tartanak a nagycsoportos gyermekeknek és szüleiknek. A Ro-bot-mód-ra! című program 16.30 órakor kezdődik. Kérik, hogy az érdeklődők az [email protected] e-mail-címen jelezzék részvételi szándékukat. Szintén január 16-án, szerdán a Németh László Általános Iskolában is várják a leendő elsősöket. Itt 17.00 órakor sportfoglalkozás kezdődik. Január 17-én, csütörtökön a Székesfehérvári Bory Jenő Általános Iskolában nyílt tanítási napot tartanak. A gyerekeknek és szüleiknek egyaránt szóló tájékoztató program 8-tól 10 óráig tart. A Talentum Református Általános Iskola február 4-én, hétfőn játékos matematikai foglalkozást, míg február 18-án, hétfőn mesés délutánt szervez. Mindkét program 16.30 órakor kezdődik.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában