már összecsiszolódtak

2019.01.11. 07:15

Sportszakmailag nehéz éve volt Káloznak

A Kálozi Sportegyesület felnőtt focicsapata megérezte Bencze Zsolt edző nyári távozását, mindeközben az ifi csapat egyre imponálóbb teljesítményt nyújt.

Majer Tamás

A Kálozi SE U19-es gárdája, egyre többen játszanak a felnőttek között is Fotó: Hír Fruzsina

A tavaszi szezon végén, vagyis a 2017/2018-as szezon zárásakor a Kálozi SE felnőtt csapata negyedik lett a megyei II. osztály Déli csoportjában, ahogy az ifjúsági csapat is dobogóközelben végzett. Nyáron a nagyoknál nagy változás történt: Bencze Zsolt edző távozott a klubtól. Schneider Zoltán érkezett.

– Sajnos ez a váltás nagyon meglátszott a csapaton, elég rosszul állt a szénánk az őszi szezon elején. A beszélgetések, a csapat és az új edző összecsiszolódása eredményeképpen el tudtunk mozdulni a kiesőzónából. A középmezőny eleje a célunk – fogalmazott Szabó Éva elnök.

A Kálozi SE U19-es gárdája, egyre többen játszanak a felnőttek között is
Fotó: Hír Fruzsina

– A játékosállományunk nem változott, az ifistákat próbálják beépíteni a felnőtt csapatba, ehhez Somogyi László ifjúsági edző nagy segítséget nyújt – tette hozzá. A kálozi ifik a második helyen telelnek.

– Nagyon erős az ifjúsági keretünk. Sokan vannak Kálozon, akik szeretnek focizni, és beértek már az ifi csapatba. Ez az utánpótlásedzésünk elindításának is köszönhető, jelenleg Hegedűs Patrik és Rábai Bence keze alatt fejlődnek a fiúk – ismertette. A Kálozi Sportegyesület komoly beruházáson van túl: augusztusban vehették birtokba felújított, alácsövezett centerpályájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában