Szavazásösszegző

2019.01.28. 11:21

Pénzügyi kérdésben is a jól bevált dolgokhoz ragaszkodnak olvasóink

Ahogyan arról már mi is írtunk, sorra zárnak be a vidéki bankfiókok a megyében. Legutóbbi kérdésünkben arra voltunk kíváncsiak, hogy miként érinti olvasóinkat ez a jelenség.

feol.hu

Iszkaszentgyörgyön már tavaly nyár óta futnak a mozgó bankfiókok

Fotó: B. Kiss László / Fejér Megyei Hírlap

Voksolóink 46%-a nem érti, hogy mire fizet a bankoknak több ezer forintot, ha folyamatosan bezárnak környékükön.

Itt jön a kérdés: van egyáltalán értelme a mai felgyorsult, modernizált társadalomban a bankfiókoknak? A feol olvasóinak 29%-a szerint nincs sok, hiszen ők már eddig is online intézték pénzügyeiket, és abszolút nem foglalkoztatja őket a fiókbezárások gondolata.

Érdekesség, hogy majdnem ugyanennyien vannak azok, akiket viszont nagyon is zavar a dolog, hiszen továbbra is személyesen szeretnék intézni banki ügyeiket. Ők 21%-át teszik ki szavazásunknak.

Mindösszesen olvasóink 4%-a az, aki eddig személyesen kereste fel a fiókokat, ám nem fog neki problémát jelenteni, ha ezentúl máshogy kell megoldaniuk pénzügyeiket.

A fentiek alapján kijelenthető, hogy Fejér megye lakossága a jól megszokott dolgokhoz ragaszkodik: akik eddig is online bankoltak, továbbra is úgy fognak, akik pedig személyesen intézték pénzügyeiket, azok továbbra is ezt a módszert preferálnák.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában