Hétköznapok és ünnepek ételei

2018.12.03. 12:29

Újabb olvasói receptek az ünnepre

Levendulás-mákos-ribizlis süti, mentás uborkakrémleves – akár ezek is elkészíthetők karácsonykor. Receptek a kiadó új könyvében találhatók.

Bokros Judit

Kilencen a megyei szerzők közül, akik egy-egy recepttel kerültek bele a könyvbe. Az álló sorban balról: Pribenszky Gábor, Mészáros Katalin, Takácsné Borsos Gabriella, Horváth Györgyné, Simon Antalné, Papp Adrienn. Az ülő sorban balról: Egri Gergelyné, Menyhei Béláné, Baricza Tiborné

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Hírlap olvasói ismét recepteket küldhettek be egy készülő könyvhöz, amely már meg is jelent, címéhez – Hétköznapok és ünnepek ételei – méltóan éppen az ünnep előtt.

A megyéből publikáló több mint egy tucat receptküldő közül kilencen hétfőn délelőtt vehették át saját példányukat Pásztor Zoltán főszerkesztő-helyettestől a szerkesztőségben.

Kilencen a megyei szerzők közül, akik egy-egy recepttel kerültek bele a könyvbe. Az álló sorban balról: Pribenszky Gábor, Mészáros Katalin, Takácsné Borsos Gabriella, Horváth Györgyné, Simon Antalné, Pap Adrienn. Az ülő sorban balról: Egri Gergelyné, Menyhei Béláné, Baricza Tiborné
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Kiderült, hogy az olvasók többsége már sokadszor szerepel ebben a receptkönyv-sorozatban, van, akinek ez a huszonnegyedik alkalom. A kemény borítású, fotókkal gazdagon illusztrált kiadványban hideg és meleg előételek, hideg és meleg levesek, tészták, rakott tészták, főételek, desszertek, sőt még street food ételek is találhatók.

Karácsonyra készülve érdemes forgatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában