2018.12.03. 12:29
Újabb olvasói receptek az ünnepre
Levendulás-mákos-ribizlis süti, mentás uborkakrémleves – akár ezek is elkészíthetők karácsonykor. Receptek a kiadó új könyvében találhatók.
Kilencen a megyei szerzők közül, akik egy-egy recepttel kerültek bele a könyvbe. Az álló sorban balról: Pribenszky Gábor, Mészáros Katalin, Takácsné Borsos Gabriella, Horváth Györgyné, Simon Antalné, Papp Adrienn. Az ülő sorban balról: Egri Gergelyné, Menyhei Béláné, Baricza Tiborné
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap
A Fejér Megyei Hírlap olvasói ismét recepteket küldhettek be egy készülő könyvhöz, amely már meg is jelent, címéhez – Hétköznapok és ünnepek ételei – méltóan éppen az ünnep előtt.
A megyéből publikáló több mint egy tucat receptküldő közül kilencen hétfőn délelőtt vehették át saját példányukat Pásztor Zoltán főszerkesztő-helyettestől a szerkesztőségben.
Kiderült, hogy az olvasók többsége már sokadszor szerepel ebben a receptkönyv-sorozatban, van, akinek ez a huszonnegyedik alkalom. A kemény borítású, fotókkal gazdagon illusztrált kiadványban hideg és meleg előételek, hideg és meleg levesek, tészták, rakott tészták, főételek, desszertek, sőt még street food ételek is találhatók.
Átadtuk az olvasóink által beküldött receptek gyűjteményét
Karácsonyra készülve érdemes forgatni.