A legszebb ajándék a gyerekműsor volt

2018.12.15. 07:30

Szépkorúi ünnepvárás Fehérváron

A Videoton Szakszervezeti Nyugdíjasklub karácsonyváró ünnepségen köszöntötte tegnap délután tagjait a holding területén található klubhelyiségükben.

V. Varga József

Jó hangulatban, kedélyes beszélgetéssel zajlott a karácsonyváró ünnepség

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A Gyöngyvirág Óvoda Pillangó csoportosai óvónőik vezetésével karácsonyi betlehemezést mutattak be a kisdeddel és Máriával, a háromkirályokkal, a pásztorokkal és az angyalokkal. Az aprónép szépen verselt és dalolt, a szépkorúak őszinte tapssal jutalmazták előadásukat, többen még néhány könnycseppet is elmorzsoltak. A tizennyolc esztendeje működő klubot öt éve Tiringerné Simon Erzsébet vezeti, és a hölgyek, urak hetente találkoznak a különböző programokon, meg ünnepelve a jeles napokat, vagy éppen újabb és újabb országjárásra indulnak, lelkesen és vidáman, igazi közösségként.

Jó hangulatban, kedélyes beszélgetéssel zajlott a karácsonyváró ünnepség
Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Ahogy a gyerekek ajándékokat kaptak, úgy a nyugdíjasok is, mégpedig egy-egy nagyszerű termoszt. Külön köszöntötték a 15, 20 és 25 éves szakszervezeti tagsággal rendelkezőket, valamint az 50 és 60 éves tagsággal bíró jubilánsukat, Kovács Zoltánné Irént, illetve Kaposvári Károlyné Máriát. De a nyugdíjas kórus tagjait és a klub sportolóit ugyanúgy. Amint Erzsike elmondta: sokat köszönhetnek Sinkó Ottó vezérigazgatónak és Horváth Miklósné önkormányzati képviselőnek. A karácsonyváró elcsöndesedéssel, vendéglátással és jóízű beszélgetésekkel folytatódott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában