rászoruló gyerekeknek

2018.12.12. 08:30

Közösségi élmény az adományhoz

Összesen hatvan rászoruló gyermek kapott a nagylelkű adományozók jóvoltából ajándékot – ruhát, valamint játékot – a Válasz – Független Civilek Fehérvárért Egyesület keddi rendezvényén.

B. Kiss László

Juhász László, a Válasz elnöke volt a házigazda

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A Válasz egyesület a Videoton Baráti Kör segítségével gyűjtötte össze az adományokat. Azt, hogy kik kapják a jótékony felajánlások révén összegyűlt ruhát és játékokat, Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő, szociális tanácsnok segítségével választották ki – mondta el lapunknak Juhász László önkormányzati képviselő, az egyesület elnöke. A Köfém művelődési házában kedd este rendezett összejövetel, ahol átnyújtották az adományokat, közösségi élménnyel is szolgált a meghívott gyerekek és az őket elkísérő szüleik számára.

Juhász László, a Válasz elnöke volt a házigazda
Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Mielőtt ugyanis kedvükre válogathattak volna a ruhaneműk és játékok között, levetítették nekik a Hihetetlen család 2. című animációs családi filmet, ami minden korosztály számára élvezetes szórakozást nyújtott. A közös mozizásban együtt vettek részt az adományozók és a megajándékozottak, mivel a jó hangulatú eseményen a Videoton Baráti Kör több tagja és azok gyerekei is jelen voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában