tizenhat újszülöttet köszönthettek

2018.12.15. 07:10

Jó volt az idei termés Alapon

Nyolcadik alkalommal köszöntötték az újszülötteket Alapon – műsort az első fecskék (pontosabban a gólya által hozott gyermekek) adtak.

Szanyi-Nagy Judit

Az újszülöttek oklevelet is kaptak hivatalos alapi polgárrá „avatásukról”

Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

Az idei esztendőben 16 gyermek született Alapon. A köszöntőn megjelentek nagy része a hangját is megmutatta: a műsor egy pontján hangversenyt rendeztek. Pedig nem volt miért sírniuk: a színpad mellett megannyi gyümölcscsomag állt bekészítve – Varga Gábor országgyűlési képviselő jóvoltából –, valamint egy kis asztalon szépen becsomagolt takarók sorakoztak kék és rózsaszín színekben, az önkormányzatnak és Méhes Lajosné polgármesternek köszönhetően. A meghittebb hangulatról egy, az újszülötteket bemutató videóval Kaszás Ildikó védőnő gondoskodott.

Az újszülöttek oklevelet is kaptak hivatalos alapi polgárrá „avatásukról”
Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

– A gyermekek számára a legjobb példa a saját családi életük – utalt a szülők szerepének fontosságára a képviselő. A 8. újszülöttköszöntő ünnepségen azok a második osztályos diákok szavaltak, akiket egykor, pont nyolc évvel ezelőtt – elsőként – köszöntöttek. „Jó termés volt idén” – hangzott el többször is, hiszen 9 kislány és 7 kisfiú nem kis létszám a mintegy 1900 fős település életében. A legelső baba január 5-én született, a legifjabb pedig az ünnepség napján, december 13-án.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában