57 ezer ajándék

2018.12.21. 07:10

Adományok a rendőröktől, a hallgatóktól gyerekeknek

Idén is gyűjtött cipősdoboz ajándékokat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az adventi időszakban.

Tihanyi Tamás

Fotó: Tihanyi Tamás/Fejér Megyei Hírlap

A Baptista Szeretetszolgálat idei 15., jubileumi Cipősdoboz Akciójában amerikai filmsztár, magyar autóversenyző, sportolók, népszerű énekesek, kiváló együttesek, közéleti személyiségek, televíziósok fogtak össze annak érdekében, hogy minél több rászoruló kisgyerek karácsonya válhassék boldogabbá, szeretetteljesebbé. Az ország minden térségében létrehozott háromszáz gyűjtőpontra összesen mintegy 57 ezer ajándékkal teli cipősdobozt hoztak az adományozók a 2018-as adventi időszakban. Ezeket a segélyszervezet még az ünnepek előtt eljuttatja a rászoruló gyerekeknek.

Gyűjtött a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság is, dr. Varga Péter dandártábornok, rendőrfőkapitány nevében csütörtökön délelőtt adták át munkatársai a több mint száz ajándékokkal teli cipősdobozt a Széchenyi utcai baptista gyülekezeti házban. Az idei már a hetedik olyan év, amikor az egyenruhások is csatlakoztak az akcióhoz.

A mostani jótékonykodás is megmutatta, hogy a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa mennyire összetartó közösség. Az aulában gyűjtött dobozokat csütörtökön szállították el a gyűjtőpontra.

– Köszönjük a hallgatóknak, kollégáknak és diákszervezeteknek az önzetlen támogatást. Nagy öröm számunkra, hogy az egyetemen kívülről is csatlakoztak a gyűjtéshez ­– mondta Suplicz Zsolt kommunikációs referens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában