Ránézésre és autóhasználós tapasztalat szerint is

2018.11.23. 07:10

Rendben folyik a munka a Horvát István utca és a Széchenyi út kereszteződésében

Ugyebár azt fundálták ki a szakik, hogy az Alsóváros, a vasúti aluljáró felől érkező, a város belseje felé tartó forgalom megsegítésére a Széchenyi út szélesedjék négysávosra ott, ahol eléri a Horvát utcát.

Majer Tamás

A Széchenyi úton, a városba bevezető szakaszon a tervek szerint külön jobbra kanyarodó sávot alakítanak ki. Várhatóan augusztusban derülhet ki, ki nyeri az erre vonatkozó közbeszerzést, így a várakozás szerint még idén megvalósul a torlódást csökkentő átépítés

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Nem a járda, hanem a középsziget rovására. A munka szeptember elején indult, a kivitelező pedig 90 napot kapott a feladatra; nincsenek elkésve. Nos, a Tóváros és Horvát lakótelep közti gyalogos-átkelőhely le van zárva, de a lámpa szorgalmasan jár, ahogy a gyalogosok is. A balra, a Tóváros felé kanyarodó sáv működik, ahogy az új, csak jobbra kanyarodó sáv is, ha az útépítők nem ott serénykednek éppen. Érdekes, hogy a sofőrök csak félénken használják a belső egyenes sávot, így jobbára csupán egy egyenesen haladó sávon folyamatos a forgalom. Nyilván az útburkolati jelek és az aszfalt szintbe hozása megoldja majd ezt a problémát.

Pénteken reggel 8-tól az aszfalt kopórétegének építése miatt jelentős torlódások lesznek a szakaszon!

Vezető képünk archív felvétel, illusztrációként szolgál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában