Egy beteg kislány számára gyűjtenek

2018.11.21. 07:15

Jótékonysági tombolával kísért egészségügyes bál lesz szombaton Abán

Szabó Anikó alig kétéves kislánya középfülből induló rosszindulatú daganattal küzd, 14 hónapos volt a baba, amikor diagnosztizáltak nála a betegséget.

Majer Tamás

Fotó: Pixabay.com

A kór leküzdéséért folytatott harcban pénzre is szüksége van a családnak. Egyre-másra állnak ki mellettük az abaiak. Múlt szombaton egy helyi diszkó döntött úgy, bevételével segíti Anikóékat. Hasonlóképpen tesznek a helyi egészségügyi dolgozók is, akik november 24-én bált rendeznek. Ők a tombolából befolyt összeget adják oda a csöppség gyógyulását elősegítő kiadások egy szeletének fedezésére. A tombola főbb díjai között lesz utazási csekk, nagy értékű egészségügyi pakk, de látszerész utalvány is.

Varjú Viktor mentő a bál egyik szervezője. Tőle tudjuk, hogy a rendezvényt már azelőtt is tervezték, hogy értesültek volna a beteg kislány helyzetéről. Kiemelt célja a találkozásuknak, hogy a helyi kollégák még jobban megismerjék egymást. A bál, Varjú Viktor kifejezésével élve, az egészségügyi közfeladatokat ellátó személyek bálja lesz. Házigazdái az orvosi ügyelet és a polgárőrség, ott lesznek az abai mentők és a szociális otthon dolgozói is, de még sárosdi munkatársak is ellátogatnak rá. Összesen több mint száz embert várnak.

Biztosak vagyunk benne, hogy jól fogynak majd a tombolák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában