nemes célok támogatásáért

2018.11.21. 16:15

Decemberben Adventi Jótékonysági Futást, januárban Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt rendeznek

Szerdán, a Városházán beszéltek a IV. Adventi Jótékonysági Futás és a VIII. Székesfehérvári Jótékonysági Estély részleteiről.

Bokros Judit

Először is a legfontosabb: a futás és az estély során összegyűlő adományok ezúttal két szervezethez, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Székesfehérvári Csoportjához, valamint a Székesfehérvári Család-és Gyermekjóléti Központhoz kerülnek, a jövő évi programok szervezéséhez, lebonyolításához.

Cser-Palkovics András polgármester méltatta a december 2-ai futás és a január 12-ei estély fontosságát, a jó szándékú adakozásban betöltött szerepét.

Az estélyt felkaroló Miklósa Erika operaénekes elmondta, hogy a kezdeményezéssel sikerült megszólítani egy komoly támogatást nyújtó réteget. Fontos, hogy az eseménnyel érzékenyítenek is, erre garancia a mára háziasszonnyá vált Lengyel Zsófia paratriatlonista személye. Miklósa Erika hozzátette: az egyik újdonság a helyszín, a MOL Aréna Sóstó, a másik pedig az, hogy ezúttal vándorborra, egy különleges Tokaji aszúra is lehet majd licitálni. Ezen túl az estély kulturális jellegére hívta föl a figyelmet, hiszen Szarka Tamás (Ghymes együttes) lesz a vendég.

Vezető képünk archív felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában