programok egész héten

2018.11.20. 17:30

A gyermekvédelem ügyének fontosságára hívják fel a figyelmet a Köfém Sportcsarnokban

Futóversennyel, barátságos futballmérkőzéssel és váltóversenyekkel kezdődött a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok a Köfém Sportcsarnokban.

S. Töttő Rita

Sportprogramokkal kezdődött a rendezvénysorozat Fotó: Fehervar.hu

A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok rendezvényei egész hétre kínálnak programokat az érdeklődőknek és az ellátórendszer gondozottjainak. A Köfém Sportcsarnokban tartott hétfői programnyitón Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ vezetője köszöntötte a gyerekeket, akik a megnyitót követően futóversenyen és barátságos futballmérkőzésen is részt vehettek.

Sportprogramokkal kezdődött a rendezvénysorozat Fotó: Fehervar.hu

Ez utóbbi nem is akármilyen felosztásban zajlott: a gyerekekből álló Gyermekvédelmi Vándorkupa győzteseinek válogatottja a Fejér Megyei Közgyűlés csapatával csapott össze. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke e szavakkal szólt a fiatalokhoz a sportcsarnokban:

- Kiváló alkalmat biztosítanak a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok arra, hogy a társadalom figyelmét felhívjuk a gyermekvédelem ügyének fontosságára, a gyerekekre és megköszönjük a benne dolgozók áldozatos munkáját – fogalmazott az elnök. A program a következő napokban is folytatódik: kedden a Nevelőszülők Napja lesz a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban, szerdán szakmai nap várja az érdeklődőket a Szent István Művelődési Házban, , csütörtökön az Arconic-Köfém Oktatási és Közművelődési Központban köszöntik a támogatókat, pénteken pedig nyílt napot tartanak a megye gyermekvédelmi intézményeiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában