Jövőre, ugyanitt!

2018.10.02. 09:30

Tizenkét éves fennállását ünnepli a nemzetközivé bővült alsószentiváni sportnap

Tizenkét éves fennállását ünnepli az egykor Magyar Diáksport Napjaként induló rendezvény, amely Európai Diáksport Napja néven nemzetközivé bővült.

Kiss Attila

A Fatimai Boldogasszony Általános Iskola diákjai Fotó: Kiss Attila

Az eddigi öt alkalom sikerélményeinek hatására eldöntöttük, iskolánkkal ismét csatlakozni fogunk a diáksport napi rendezvényhez, melynek lényege, hogy a diákok két órán át aktívan sportoljanak. A tevékenységek körét nem korlátozták a szervezők, egyedül a futás volt kötelező elem, a program további részének csak a fantázia szabott határt.

A Fatimai Boldogasszony Általános Iskola diákjai Fotó: Kiss Attila

Volt bemelegítés, Bölcskei József testnevelő irányítása mellett különböző gimnasztikai gyakorlatok, ügyességi játékok – felavattuk a püspök atyától ajándékba kapott karikákat és ugróköteleket –, cigánykerék, tollaslabda, frizbi, a felsősök megnyerték az összecsapást a tanár–diák fociban, míg kosárlabdában a Boros Tamás által vezetett tanári csapat győzött. A kötelező futóversenyt a település utcáin rendeztük meg, 2018 méteren át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában