átadták a legrangosabb elismeréseket

2018.10.23. 10:34

Kitüntették a Velencei Polgárőrséget is

Az Országos Polgárőr Szövetség október 23-a alkalmából Budapesten, a Stefánia Palotában tartott díszünnepséget, amelyen az ország minden polgárőr szövetsége és egyesülete képviseltette magát.

S. Töttő Rita

Fotó: Igari Balázs/ Fejér Megyei Hírlap

A rangos eseményen adták át a szervezet legrangosabb elismeréseit, köztük az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntető címet, amit az idén – több más település szervezetével együtt – a Velencei Polgárőrség érdemelt ki az OPSZ elnökségétől.

Áldozatkész munkája elismeréséül vehette át a kitüntetést Fehér István Fotó: Igari Balázs/ Fejér Megyei Hírlap

Az indoklás szerint példamutató polgárőr tevékenységéért, eredményes, áldozatkész munkája elismeréséül vehette át a kitüntetést Pogácsás Tibortól, a Belügyminisztérium Önkormányzati államtitkárától a velencei szervezet elnöke, Fehér István.

Fotó: Országos Polgárőr Szövetség

Az ünnepi eseményen összesen 115 díjazott kapott elismerést, köztük néhány Fejér megyei polgárőr, így Pintér László, a Székesfehérvári Városi Polgárőrség elnöke, Ábele Márton, Csókakő Község Polgárőr Egyesületének elnöke és Marekkel Tibor dégi polgárőr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában