sok hasonló emberre van szükség

2018.10.23. 10:14

A városért dolgoznak ma is – Elismerték a Gárdonyért sokat tevő embereket

Családias hangulatú kitüntetés átadáson vehettek részt azok, akik részt vettek hétfőn a megemlékezést megelőző ünnepségen. A városért, a városban évtizedek óta dolgozó embereket ismertek el.

S. Töttő Rita

Az önkormányzat 1994-ben alapított, Művelődésügyért és a Gárdony városért Díjait adta át Tóth István polgármester hétfőn az '56-os megemlékezést megelőző ünnepségen a városházán. Az oktatás, nevelés, sport és a közművelődés területén kiemelkedő eredményeket elért gárdonyiak kapják az elismeréseket, amelyek ezúttal is olyanokhoz kerültek, akik több évtizede tevékenykednek a városban, a városért. Idén Kemenesné Szekrényes Zsuzsanna, Sóspataki Ferenc és Szabóné Hege Orsolya részesült a Művelődésügyért kitüntetésben.

Családias hangulatú kitüntetés átadáson vehettek részt azok, akik részt vettek hétfőn a megemlékezést megelőző ünnepségen. A városért, a városban évtizedek óta dolgozó embereket ismertek el.
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Kemenesné Szekrényes Zsuzsanna matematika-technika szakos tanárként gárdonyiak generációit okította, most pedig – fogalmazott -, negyven éves pályafutásának lezárásaként nagy örömmel vette át az elismerést. Sóspataki Ferenc 18 éve költözött Gárdonyba, megalapította a Gárdonyi Bonsai Klubot, majd pedig az Agárdi Gyógyító Kert Baráti Kört. Az erdők, mezők füveinek ismerőjeként, önzetlenül, mindig mindenkinek segítséget nyújt, aki hozzá fordul – sok hasonló emberre van szükség a városban, méltatta őt Tóth István polgármester. Szabóné Hege Orsolya a város kulturális életének évtizedek óta szerves része, nyelvtanárként, tolmácsként, a gyerekek segítőjeként mindig lehet rá számítani.

 

A Gárdony városért elismerést idén Kovács Attila, az Óriások és Törpék zenekar, valamint az Útépszerv Kft. kapta. Kovács Attila ma a térségben hulladékszállítással foglalkozó Velencei-tavi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője. Az Óriások és Törpék zenekar a környék rendezvényeinek meghatározó fellépője, a mélyépítési munkákkal foglalkozó társaság pedig főként a gárdonyi utak, járdák építőjeként vívta ki a város elismerését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában