Iskolából, óvodából hazafele is megálltak

2018.09.08. 08:30

Nemcsak a buborék, de a siker is óriási volt a Széna Egyesület nyárbúcsúztató buliján

Hatodik alkalommal várta a Széna Egyesület a Családokért a gyerekeket egy vidám nyárbúcsúztató rendezvényre, amelyet az idén első alkalommal a Csapó utca – Bátky Zsigmond utca által határolt füves területen tartottak.

Borsányi Bea

A területváltást a könnyebben elérhető áramellátás indokolta, ehhez képest áram nélkül indult a rendezvény, a felmerült technikai problémát pedig csak lassabban oldották meg a Városgondokság munkatársai. Összecsúszott ugyanis a nyárzáró a szombati Lecsófőző Vigasság előkészületeivel.

Az óriásbuborékok sikert arattak
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ettől függetlenül 4 órakor már több gyerek várt arra, hogy megkezdhessék az ügyességi feladatokat és útilapujukba a feladat végrehajtásáért pecséteket gyűjtsenek, amelyet aztán apró ajándékra válthattak be. Volt olyan feladat, ahol célba kellett dobni, volt, ahol dobozokat és doboztetőket kellett párosítani, megint máshol bögre aljával pingpongozni és olyan is, ahol térd közé szorított lufival kellett végigszökdellni a pályán.

 

Végül talpra állt az ugrálóvár is és trambulin, kézműves-foglalkozás, valamint csillámtetoválás-készítés is várta a lurkókat. A rendezvény egyébként az Emberi Erőforrások Minisztériumának és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával és persze az egyesület önkénteseinek munkájával valósulhatott meg. Bálesné Elekes Rita, az egyesület elnöke pedig arra hívta fel a figyelmet, érdemes lesz ősszel is figyelni programjaikat, mert többek között újraindul a Széna Akadémia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában