csak egy tér és egy sátor kell

2018.09.03. 10:33

Jó volt a hangulat a Váli-Völgyi Vigasságon

Szombaton nyolcadszor rendezték meg a vigasságot, amely idén is a jó öreg tanulsággal zárult.

Sági Zoltán

Remek volt a hangulat Válon, a lezárt Szent István téren

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Válon a hétvégén minden a tervek szerint alakult – csak egy kicsit jobban – tudtuk meg a főszervező Csókás Elektől. Pénteken hattól a két külföldi tánccsoport mutatta be színpadi produkcióit. Ezt fél-fél órában a lengyel Pulanie és az osztrák Schuhplattlergruppe táncháza követte. A napot ismerkedős vacsora zárta.

Remek volt a hangulat Válon, a lezárt Szent István téren
Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Szombaton egytől a térzenéé volt a főszerep a soroksári fúvósokkal. Azután jött a csoportok bevonulása, egy rövid megnyitó, majd a lezárt Szent István téren kezdetét vette a mulatság. Az estét magyar táncház zárta. 9 körül sajnos eleredt az eső, de a kedvet az sem rontotta el. Jó volt a hangulat, a kb. 300 fős fellépősereg mellett közel ezer vendég volt. A lengyelek a találkozón egy fontos tanulságot levontak, és távozáskor megosztottak a szervezőkkel. „Egy igazi fesztiválhoz nem kell aréna, nem kell kultúrház – csak le kell zárni egy teret és felhúzni rá egy sátrat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában