Fergeteges koncertek

2018.08.06. 08:00

Valódi pop az agárdi strandon

A nyár az Agárdi Popstrand főszezonja, amikor olyan neves fellépők fordulnak meg a színpadon, mint az Edda vagy Keresztes Ildikó. Az elmúlt hetek fergeteges koncertjei után augusztusban sem áll meg az élet a tóparton – jön Zoltán Erika, az Annimal Cannibals, a Vikidál és a Lord is.

S. Töttő Rita

Szombat este az R-go (képünkön) és Kasza Tibor szórakoztatta a közönséget

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

E nyáron is nagyszerű élményekben részesült, aki ellátogatott az Agárdi Popstrand rendezvényeire. Turbók János főrendező csak a „II. 40 év”-ként emlegeti az új időszakot, melynek idei eddigi fellépői között ott volt a Neoton, Vastag Csaba, a Bikini, a Piramis, az Edda Művek, az Ismerős Arcok, a Hooligans, Demjén Ferenc, Király Viktor, majd legutóbb az Irigy Hónaljmirigy, Keresztes Ildikó, Kasza Tibi és az R-go.

Szombat este az R-go (képünkön) és Kasza Tibor szórakoztatta a közönséget
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– A Popstrandon a legfontosabb, hogy életkortól függetlenül mindenki érezze jól magát a vízparti gyepszőnyeges környezetben, és a fellépő művészek is szeressenek „hazajárni” Agárdra, a vidéken legrégebben működő szabadtéri színpadra – mondja Turbók János, akinek augusztus 11-i vendége az Animal Cannibals, Zoltán Erika, Karácsony János, Krisz Rudolf és a Senso Magico, 18-án pedig jön a Mobilmánia, Vikidál, a Lord és a B52.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában