ha az alapanyag sétálni indul

2018.08.22. 17:37

Valóban friss árut adnak az egyik fehérvári gyorsétteremben

Augusztus 21-én osztotta meg fotóját közösségi oldalának nyilvános felületén a Fejér megyei Csatari Csaba. A – kinek vicces, kinek szörnyű – kép azóta már egyre több helyen, egyre több embernél bukkant fel.

Szanyi-Nagy Judit

Fehérváron valóban friss árut adnak az egyik, csirkehússal dolgozó gyorsétteremben – hívja fel a figyelmet közösségi oldalára publikált posztjában Csaba. Állítását alá is támasztja: a mellékelt fotó tökéletesen dokumentálja, amint az egyik „alapanyag” éppen farkasszemet néz a kép készítőjével, hátat fordítva végzetének.

A szóban forgó fotó:

Fotó: Csatari Csaba

Természetesen a kép csakhamar mémként is elkezdett terjedni:

Fotó: Tősér Gábor

A történtek hátteréről megtudtuk: Csaba harmadmagával ebédelt az étteremben, s onnan kifelé jövet látta meg a képen szereplő szárnyast. Mint elmondta, szerencséje volt, hogy az állat kijött az autó alól, így sikerült lefotóznia azt az üzlettel együtt. A kommentek tanúsága alapján volt, aki azóta már befogta a tyúkot, de hogy az állat hogyan került a környékre, ezidáig rejtély...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában