Tábor

2018.08.27. 17:44

Fehérvár Táncosa: elkezdődött a felkészítő

Ki lesz Fehérvár Táncosa? A versenyre jelentkezőknek felkészítő tábort szerveztek, ami hétfőn kezdődött el.

Bokros Judit

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Nyár elején újabb tehetségkutató versenyt hirdetett a város, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson azoknak a fiataloknak, akik tehetségesek e művészeti ágban. A cél az, hogy a jelentkezők akár eredeti stílusuktól elrugaszkodva is képesek legyen színvonalas produkciókban szerepelni.

Cristina segít jobbá, határozottabbá tenni a mozdulatokat
Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A felhívásra július végéig 14-25 év közötti, megyei, vagy itt tanuló ifjak jelentkezését várták, akár szólóban, akár duóban, akár csoportban. A zsűri a beküldött videók alapján választotta ki azokat a versenyzőket, akik részt vehetnek az augusztusi felkészítő táborban. Végül 16 produkció jutott tovább, ezek előadói szerepelhetnek majd élőben is az ítészek előtt.

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A tábor hétfő óta három helyszínen – a Táncházban, a Free Spirit edzőtermében és a Felsővárosi Közösségi Házban – zajlik. A fiatalok három tapasztalt táncossal, koreográfussal készülhetnek föl a novemberi elődöntőre.

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában