Táncos bohóckodásra derűs katonásdi

2018.08.27. 09:30

Egész napra rúgott a mulatság Csóron, a X. Csukafesztiválon

A nappali programok kedvezményezettjei a gyermekek voltak.

Majer Tamás

Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

– Kitesz, visszahúz, kitesz, visszahúz – gyereklábak mozgását koreografálta ekképp a Galagonya együttes bohócnak öltözött frontasszonya. – Körbefordulunk, megmutatjuk, milyen szépek vagyunk, ekkor kapjuk a tapsot a közönségtől – folytatta a bohóc. Nagy sikert arattak a színpadra fellépő lurkók.

Bíró Zsolt lett az év embere Csóron Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

A tánc után a gyerekek – amíg szüleik például a Gaja Környezetvédő Egyesület standjánál tanulhattak – körhintára szállhattak, vagy meglátogathatták a Várpalotáról átruccanó MH Bakony Harckiképző Központ pavilonját. A katonák technikai bemutatót tartottak, majd óvatosan kézbe is adták – a hatástalanított – fegyvereket. Óriási sikere volt a „lábon” elhozott BTR–80-as páncélozott szállító harcjárműnek. Katonás arcfestéssel kipingált gyerekek játékszobájává alakult át a jármű belső tere.

Molnárné Tóth Gyöngyi kapta az életműdíjat Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

A szombat esti koncertek előtt Csete Krisztián polgármester a falu színe előtt életműdíjat adott át Molnárné Tóth Gyöngyinek, aki 40 évig szolgált a csóri iskolában.

A 2017. év embere elismerést Bíró Zsolt vehette át, sportban végzett munkájával érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában