munkájuk elismerése

2018.08.22. 07:30

Díjazottak, akik Iváncsáért tettek, tesznek

A falunapon többen vehettek át önkormányzati és civil díjakat.

Bokros Judit

Az augusztus 20-ai ünneppel összekötött falunapon többeket is köszöntöttek, elismerésben részesítettek.

Nyugdíjba vonulása és több évtizedes munkássága elismeréseként díszoklevelet kapott az önkormányzattól Jakab Erika református lelkész. Jakab Erika több mint három évtizeden át volt Iváncsa és szórványtelepüléseinek lelkipásztora.

Almási Istvánné, Cili nénit nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték. Almási Istvánné több mint 35 évet dolgozott az óvodában, kezei alatt generációk egész sora nőtt fel.

Az Iváncsai Nagycsaládosok Egyesületének javaslatára részesítették díszoklevélben Nagy Imrénét, aki 2001-ben megalapította és nyolc évig vezette az egyesületet, s jelenleg is az ellenőrző bizottság elnöke.

Gránicz Bélánét a Nyugdíjasok Iváncsai Szervezetének javaslatára díjazták, mert hosszú évek óta tagja az egyesületnek, fáradhatatlanul segíti a klubot.

Gévai Józsefet az Iváncsai Polgárőr Egyesület javaslatára részesítették díszoklevélben, mert 1990-től alapítótagként, elhivatottan, fáradhatatlanul végzi polgárőri tevékenységét.

Keresztúri Istvánt a legidősebb, ma is tényleges munkát végző civil szervezeti tagként díjazták.

Az önkormányzat a helyi sportélet fejlesztéséért, az utánpótlás nevelésében végzett kiemelkedő tevékenységéért díszoklevélben részesítette az Iváncsai Községi Sportegyesületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában