Tomi meghódítja Ázsiát - I. rész

2018.08.15. 17:57

A székesfehérvári gimnazista, Laufer Tamás Jónás képviseli Magyarországot Kínában!

A fiatalember a 33. Kínai Ifjúsági Tudományos és Technológiai Innovációs Verseny miatt tartózkodik Ázsiában.

Majer Tamás

A Teleki Blanka Gimnázium diákja a honi, 27. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató versenyen mutatta be okostelefonra kifejlesztett applikációját. Balesetmegelőző alkalmazása az alkohol egyensúlyra kifejtett hatását méri, ezt mutatja be a napokban Ázsiában.

Fotó: Laufer Tamás Jónás

– Chongqin/Csunkin a világ legnagyobb területű városa, több mint 82 ezer négyzetkilométer, vagyis majdnem Magyarország méretű. A város tele van lakótelepekkel, és felhőkarcolókkal. Ahol nincs épület, ott éppen most építik – mesélte Tamás. – A hotelben regisztráltunk, és kaptunk egy hátizsákot tele mindenféle érdekességgel – folytatta. Lássuk!

Kínában csak kínai számmal rendelkező személyek használhatják a wi-fit, még a hotelben is. Végül orvosoltuk a problémát, és tudtunk venni egy adat csomagot, és megírhattam ezt a levelet. Emellett a Messenger, a Facebook és a Google sem használható itt

– derült ki Tamás beszámolójából.

Laufer Tamás Jónás hivatalos kísérője édesapja, Laufer Tamás
Fotó: Laufer Tamás Jónás

Folytatjuk...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában