szavazás

2018.07.09. 11:02

Olvasóinkat bosszantja, hogy Székesfehérváron nincs zöldhullám

Olvasóinkat előző szavazásunkban a székesfehérvári közlekedéssel kapcsolatban kérdeztük.

feol.hu

Az autós közlekedés sok bosszúságot tud okozni az embernek, elég a dugókra, vagy szabálytalanul közlekedő társainkra gondolnunk azonnal felmegy a vérnyomásunk. Szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak vajon Székesfehérváron ezen bosszúságok közé tartozik e, mikor folyamatosan megálljt parancsol a piros lámpa. A szavazás lejárt, most kiderül olvasóink szerint van e zöldhullám városunk utcáin. Nézzük a válaszokat!

Olvasóink többségét bosszantja a dolog. A szavazatokból látszik, hogy kevesen, mindössze 3%-uk szavazott arra, hogy folyamatosan zöldhullámban autózik. Ők igazán szerencsések, vagy csak jó útszakaszon autóznak.

32% szerint van mit javítani a közlekedésen, adhatna több szakaszon egyenes utat a közlekedési lámpa.

Szavazóink 18%-a találta felháborítónak a helyzetet, ők a „Beledöglünk a benzingőzbe, mert olyan lassan pöfögnek az autók.” opcióra tették le a voksukat.

A szavazók majdnem fele, 47%-a úgy tartja nem létezik Székesfehérváron sehol a zöldhullám jelensége. Véleményük szerint ezt sok mindennek lehet nevezni csak zöldhullámnak nem.

Te mit gondolsz? Írd meg kommentben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában